POSEC_logoV Poradním a setkávacím centru ve Frýdlantě se po měsíci opět poskytuje služba Rodinné poradenství s důrazem na děti. Tuto poradnu zajišťuje Centrum pro zdravotně postižené Libereckého kraje , o. p. s. a je určena všem potřebným dětem a jejich rodinám z Frýdlantského výběžku. Rodiče, učitelé a vychovatelé se mohou objednávat opět přímo u Mgr. Daniely Al Sulaimanové ke konzultacím, které budou od 4. května 2015 vždy v pondělí od 13:30 do 18 hodin. (aš)
Foto: aš

“Poskytujeme individuální a rodinné psychologické poradenství převážně pro děti do 15 let a jejich rodiče, případně učitele, vychovatele, které však nenahrazuje vyšetření pedagogicko-psychologické poradny. Předškolní a školní problematika nám nenáleží,” vysvětluje ředitel Centra pro zdravotně postižené LK, o. p. s. Jaroslav Leško.

“Pomáháme řešit vztahové a výchovné problémy, potíže dětí s úzkostí, s agresí, se začleněním ve skupině, s následky psychického traumatu. Nabízíme možnost spolupráce se školou, s pěstouny, s dětským domovem. Naopak opravdu neřešíme školní zralost a poruchy učení,” doplňuje zkušená poradkyně Daniela Al Sulaimanová.

IMG 3717, obrázek se otevře v novém okněObjednávky se přijímají na emailu daniela.al-sul@seznam.cz nebo na tel. 777 069 481 nejlépe v pracovní dny od 18 do 20 hodin.

“Jsem rád, že jsme díky smlouvě s Centrem pro zdravotně postižené LK mohli do POSECu vrátit tolik žádanou a potřebnou poradnu,” pochvaluje si starosta Frýdlantu Dan Ramzer.

Frýdlant 22/04/2015

Zdroj: Město Frýdlant

Pin It on Pinterest