ViewImage.aspx

LIBEREC – Muž odešel v úterý 21. 4. 2015 v odpoledních hodinách na procházku. Do současné doby se nevrátil. O pomoc žádáme i veřejnost.  

Liberečtí policisté pátrají po 77letém seniorovi, který se nevrátil z úterní odpolední procházky. Veškerá provedená opatření bya do současné doby negativní. Žádáme o spolupráci veřejnost. Kdo muže viděl, ať kontaktuje linku 158.

Podrobnosti o pohřešovaném muži naleznete na tomto odkazu: http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=7490422151805

Policisté pátrají po 77letém Ernestu ŠTEFANOVI z Liberce. Naposledy ho viděla dcera v úterý 21. dubna 2015 ve 13.hodin, kdy odešel z bytu v ulici Ruprechtická 538/24 na odpolední procházku. Od té doby o něm nemá žádné zprávy. Mobilní telefon nevlastní. Podle dcery, která pohřešování policistům oznámila, může otec trpět ztrátou paměti a nemusí se dobře orientovat v prostoru. Muž bere léky na vysoký krevní tlak, ty však s sebou pravděpodobně nemá. V minulosti byl již několikrát pohřešován a následně vypátrán u svých příbuzných. 77letý muž by se mohl pohybovat mezi městy Liberec a Hrádek n/Nisou a využívat vlaková či autobusová spojení. Současné pátrání po muži je zatím neúspěšné. Není u svých příbuzných, ani známých. Žádáme proto o spolupráci veřejnost. Pokud pana Ernesta ŠTEFANA někdo viděl, nebo ví, kde se nachází, ať kontaktuje policisty na lince tísňového volání 158, nebo sdělí tuto informaci kterémukoliv policistovi.

V případě, že již odkaz nebude aktivní, osoba byla vypátrána a pátrání odvoláno.
24. 4. 2015
mjr. Bc. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Zdroj: Policie ČR

Pin It on Pinterest