V Jindřichovicích pod Smrkem vznikla nová dětská Montessori herna se zaměřením na matematiku. Prostory herny se nachází v budově staré mateřské školky, budovy v centru vedle dětského hřiště. Kdyby jste hernu hledali, najděte dětské hřiště a přímo z něho vedou dveře k herně.

Herna má tři rozlehlé hrací místnosti, kuchyň s mokrými aktivitami a sociální zařízení. Hned u vchodu je k dispozici kočárkárna, kam se dají odkládat kočárky, kola, odrážedla. Hlavní hrací místnost s kobercem je vybavena  Montessori pomůckami od 3 let. Menší místnost (pro děti ve věku 1-3 roky) má matraci pro batolata na válení, pomůcky pro praktický život a smyslovou výchovu. Herna má zatím menší návštěvnost, takže dělení podle věku není tak striktní. A s vkládacími válečky si vyhrají i starší děti :-).

Herna je otevřena v pondělí a ve čtvrtek od 13.30 do 16.00 hod. Vstupné je 60 Kč za rodinu, první vstup zdarma.

V herně se pořádají různé akce, nejbližší jsou Fyzikální experimenty v neděli 3.5. od 15.00 hod. Vstupné 30 Kč za osobu.

Aktuality, fotky a další informace naleznete na našich facebookových strankách:                                                             https://www.facebook.com/jindrichovicka.detska.herna.

Pin It on Pinterest