palecNemocnice Frýdlant – Je opravdu velmi milé a povzbuzující, když se spokojený pacient po dobře provedeném zákroku nebo vyšetření podělí o svou zkušenost s naší nemocnicí. Říká se, že těch, kteří si stěžují, bývá více než těch, kteří chválí. Poslední dobou však přicházejí na email nebo poštou velmi milé pozitivní ohlasy. Tady jsou dva z minulého týdne:

Dobrý den pane řediteli. Právě jsem se vrátila po hospitalizaci ve Vaší nemocnici na gynekologickém oddělení, kde jsem prodělala náročnou operaci. Důvod, proč Vám píšu je spojený s velikou spokojeností, úctou a poděkováním. Ráda bych poděkovala za velmi profesionální přístup, za péči jak před operací, tak hlavně i po ní. Byla jsem velmi mile překvapena přístupem personálu, která se opravdu v dnešní době těžko hledá. Byla bych velmi ráda, kdyby si z Vaší nemocnice vzaly příklad i ostatní lékařské instituce. Vážený pane řediteli, ke konci mého poděkování přijměte blahopřání k tak perfektnímu a fungujícímu týmu, se kterým jsem měla tu čest se setkat. S velikou úctou a s přáním hezkého dne S.Z.

Vážený pane řediteli, dovolte mi vyjádřit veliké poděkování za výbornou odbornou péči a perfektní lidský přístup celému zdravotnickému týmu na oddělení gynekologickém pod vedením pana primáře MUDR. Mikla, na kterém mi od 14. 4. do 19. 4. 2015 byla věnována jak v přípravné fázi před operací, tak i po samotném operačním zákroku péče, která není bohužel v jiných nemocničních zařízeních v naší zemi zcela standardní záležitostí. Mé předchozí pobyty ve frýdlantské nemocnici, které byly před více než desítkou let spojeny s porody mých dětí, jsou pro mne stejně dobrou vzpomínkou jako i nyní na „dobré lidi”, počínaje p. MUDr. M. Dlouhým, který zákrok prováděl, tak i panem primářem a jeho pracovní tým lékařů i sestřiček, který dohlížel na můj zdravotní stav po dobu, kdy jsem byla na gynekologickém oddělení hospitalizována. Z hlediska „procesního” (neboť jsem člověk, který má k procesnímu řízení profesně velmi blízko) musím hodnotit jako velmi profesionální, všichni (včetně úklidu) mají přesně vymezeno, kdy co přesně má nastat, a v logické posloupnosti po čas běhu celého každého dne (24 hodin den co den) pacient – klient dostane v rámci zdravotnické služby to, co dostat má. Velmi děkuji!!!!!!Nezapomenu!!!!! A ačkoli člověk asi vysloveně nevyhledává „pobyt v nemocnici”, pokud už to jeho zdravotní stav vyžaduje, přeju všem „potřebným”, aby měli podobné obrovské štěstí na setkání se s tak „dobrými lidmi a dobrým přístupem”! B. z Chrastavy

Zdroj: Nemocnice Frýdlant

Pin It on Pinterest