ViewImage.aspxJABLONECKO – Včera dopoledne odešla z domova 15letá dívka, po které nyní policisté na žádost rodičů pátrají. 

Policisté pátrají po 15leté dívce z Rychnova na Jablonecku. Její rodiče se na ně obrátili se žádostí o pomoc dnes kolem 18. hodiny poté, co se jim ji nepodařilo kontaktovat. Více informací naleznete na níže uvedeném  internetovém odkazu. Z technických důvodů zveřejňujeme její fotografii mimo tento odkaz. Bude-li odkaz neaktivní, znamená to, že byla dívka vypátrána.

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=21230506151804

Služba kriminální policie a vyšetřování Územního odboru Jablonec nad Nisou vyhlašuje pátrání po 15leté Anně Drobiazhenko z Rychnova na Jablonecku. Dívka odešla ze svého domova dnes v dopoledních hodinách a rodičům doma zanechala dopis, ve kterém je žádá o to, aby ji nehledali a současně je ujišťuje, že bude v pořádku. Anna už podobným způsobem od své rodiny v minulosti několikrát odešla a zdržovala se u svých přátel, se kterými se seznamuje prostřednictvím facebooku. A právě to rodiče velmi znepokojuje, protože navazuje velmi snadno přátelství s lidmi, které dobře nezná, navíc je velmi důvěřivá. Pohřešovaná dívka je vysoká 165 cm, střední postavy. Má zelené oči a po ramena dlouhé, světlehnědé vlasy. Podle informace rodiny je možné, že si je dnes obarvila do fialového tónu. Při odchodu z domova byla oblečená do šedých tepláků a šedé mikiny s kapucí, na které má našitá medvědí ouška. Dále má na sobě světlemodrou vestu s kapucí a na nohou bílé sportovní boty s nápisem NIKE. Veškeré informace o pohybu pohřešované dívky přijme každá služebna Policie ČR. Kontaktovat můžete i známou linku Policie ČR 158.

Zdroj: Policie ČR

Pin It on Pinterest