logo na modre bunde

Frýdlant – Hlídka městské policie kontrolovala vytopený byt nebo zablokovala botičkou odstavené vozidlo před zamezením možného útěku posádky podezřelé z trestného činu
Frýdlant, 1.5.2015 – Dvě hodiny po páteční půlnoci požádal městskou policii o pomoc obyvatel panelového domu při vytopení. Uváděl, že z bytu nad ním protéká voda do jeho bytu a nemůže se na nikoho dozvonit. Strážníkům se podařilo nájemnici inkriminovaného bytu probudit a ta jim umožnila prohlídku bytu. Zjistili, že na žádném viditelném místě z bytu voda neprotéká a oznamovateli doporučili následujícího dne věc řešit se správcem domu.

Frýdlant, 3.5.2015 – V neděli v dopoledních hodinách prováděli kontrolu totožnosti muže, který podle oznámení měl před měsícem v místní restauraci odcizit jeho peněženku. Podezřelý muž neměl u sebe doklady totožnosti a strážníci po jeho předvedení předali celou věc Policii ČR.

Stejný den prověřovali na základě upozornění ostrahy objektu strojírenský podnik ve Frýdlantu, kde se měli pohybovat podezřelé osoby. Strážníci zjistili vypáčená vrata, uvnitř podniku se nenacházeli žádné podezřelé osoby. Podezření z majetkového trestného činu předali na místě Policii ČR a podezřelé vozidlo možných pachatelů zablokovali technickým prostředkem k zabránění odjezdu vozidla, tzv. botičkou.

Zdroj: Městská policie Liberec

Pin It on Pinterest