svatbaSvatební dny na Sychrově jsou událostí, která se bude v květnu 2015 konat již popáté. Jejím hlavním cílem je představit areál zámku Sychrov jako ideální místo pro svatby, pro které byl zámek vždy populárním místem. Zejména pak v posledních letech, kdy si své ANO v areálu Sychrova každoročně řekne více než stovka párů. A co činí zámek Sychrov perfektním místem pro sňateční obřad?

Odpověď na tuto otázku můžete získat právě při 5. Svatebních dnech na zámku Sychrov v jejichž rámci bude celý areál připraven a vyzdoben pro slavnostní svatby. Ať už si prohlédnete největší ze zámeckých sálů, takzvanou zámeckou galerii, kam se vejde až dvě stě svatebních hostů, či komornější Alanův sál, nebo třeba zámeckou kapli s romantickou atmosférou, všechna tato místa budou vyzdobena svatebními dekoratéry a květinářkami, se kterými zámek Sychrov spolupracuje.

Pokud vám více vyhovují svatby na čerstvém vzduchu po širým nebem, prohlédněte si i rozlehlý zámecký park s tajemnými zákoutími a prostornými trávníky, které přímo vyzívají ke slavnostním událostem, mezi které svatba nepochybně patří. V areálu zámku navíc není problémem uspořádat i svatební hostinu a to buď přímo v zámku, nebo v restauraci či hotelu, v jeho blízkosti.

Sháníte-li kontakt na zručnou cukrářku, která by vám upekla tradiční svatební dort, chcete se nechat odvézt na svou svatbu limuzínou? I v tomto případě jsou pro vás Svatební dny ideálním místem, kde můžete doladit všechny detaily, od místa obřadu, přes květiny a dorty až po svatební šaty.

A pokud stále ještě pochybujete, že je Sychrov tím pravým místem pro svatbu, přijeďte se ve dnech 9. a 10. května od 9:00 do 16:00 přesvědčit na vlastní oči. 5. Svatební dny na zámku Sychrov jsou tu jen pro vás!

Zdroj: Zámek Sychrov

Pin It on Pinterest