_PER0161Na náměstí se bez vstupenky nedostanete. Leda…

Návštěvníci letošních Valdštejnských slavností ve Frýdlantě budou v sobotu 16. a v neděli 17. května potřebovat vstupenku. Tou je látkový náramek, který musí být přichycen na zápěstí ruky tak, aby se nemohl stáhnout.

Vstup do prostor, kde se budou slavnosti odehrávat – což je hlavně náměstí T. G. Masaryka – bude bez vstupenky možný jen v omezenou dobu.  Jen v následující časy si budou moci naši občané a návštěvníci města např. vyzvednout peníze z bankomatů na náměstí.

Možnost vstoupit do prostoru slavností na náměstí bez vstupenky je jen v tyto časy:

v sobotu ráno do 8.15 hod. a odpoledne po 18. hod.
v neděli ráno do 8.15 hod. a odpoledne po 16. hod.

“V ostatním čase to nebude umožněno nikomu bez platné vstupenky. Návštěvníci a občané Frýdlantu mohou bez omezení využít bankomat u České pošty v ul. Okružní, Frýdlant. Vstupenka = náramek musí být přidělána na zápěstí ruky tak, že nepůjde sundat. V případě, že bude umístěna jinak nebo jinde, bude se považovat za neplatnou. Je třeba myslet na to, že po sundání náramku z ruky se poškodí uzávěr a znovu již nejde přidělat na ruku,” vysvětluje pořadatelka Martina Černá.

Věříme, že se letošní Valdštejnské slavnosti opět povedou a že budou mít podporu u občanů našeho města. “Už se stává dobrým zvykem, že hrdý občan Frýdlantu vstupenky pro sebe a svou rodinu nakoupí, i když na nich celou dobu nebude, aby alespoň takto – symbolicky – konání slavností a své město podpořil. Takže se rozhlédněte, kolik spokojených frýdlantských občanů bude mít v sobotu a v neděli na ruce náramek a přitom si bude klidně pracovat na své zahrádce a na slavnosti si sem tam jen odběhne,” usmívá se starosta města Dan Ramzer.

Vstupenka na sobotu je za 100 Kč, na neděli stojí 80 Kč a na oba dny 120 Kč.

Foto: rp
Frýdlant 07/05/2015

Zdroj: Valdštejnské slavnosti

Pin It on Pinterest