Padajici_mice_u_Krajskeho_uradu_Libereckeho_kraje_vstupenkou_na_Svetovou_ligu_mediumNetradiční volejbalovou kampaň, podobně jako v loňském roce, připravil Český volejbalový svaz v rámci domácích utkání Světové ligy. Fanoušci volejbalu tak mají jedinečnou možnost, jak získat vstupenky na zápasy české reprezentace zcela zdarma, a to i v Liberci!

Příznivci ze severu Čech mohou lístky získat tím, že se už tuto středu 17. června zapojí do akce, která bude probíhat u liberecké dominanty – budovy Krajského úřadu Libereckého kraje. V průběhu pondělí zde organizátoři akce zavěsí síť s míči, které o dva dny později, úderem dvanácté hodiny, vypadnou ven. Ten, kdo míč chytí a přinese s sebou do haly, může jít na oba zápasy v Home Credit Areně úplně zdarma.

„Jsme rádi, že se Libereckému kraji zalíbilo toto netradiční pojetí volejbalové kampaně a máme tak jeho podporu. Budeme rádi, když se liberečtí obyvatelé, ale nejenom oni, zapojí a třeba překonají počet odbití z Českých Budějovic, kde se akce uskutečnila v závěru minulého týdne,“ říká zástupce marketingové agentury Českého volejbalového svazu pro Světovou ligu Libor Matoušek. Na akci se v cca 10:00 hodin přijde podívat také hejtman Libereckého kraje Martin Půta, který nad Světovou ligou ve volejbale 2015 převzal záštitu.

V rámci středečního dne bude rovněž probíhat volejbalový happening, během kterého se bude moci veřejnost zapojit do odbíjení s dobrovolníky. Ten, kdo udělá sto odbití, získá vstupenku na jeden zápas mezi Českou republikou a Jižní Koreou. „Každý rok se snažíme připravit kromě standardních forem komunikace i nějaký netradiční způsob propagace českého volejbalu. Na akci se těším a jsem sám zvědavý, jak dopadne,“ doplňuje místopředseda Českého volejbalového svazu Robert Urbánek.

Bc. Dědková Markéta
marketa.dedkova@kraj-lbc.cz
485226324 / 739541624

Zdroj: Liberecký kraj

Pin It on Pinterest