001Nemocnice Frýdlant informuje o dočasném uzavření lůžkových oddělení.

Chirurgické oddělení
Od 25. 7. 2015 do 9. 8. 2015 bude z technických důvodů (malování a stavební úpravy) uzavřena lůžková část chirurgického oddělení Nemocnice Frýdlant.
Oddělení chirurgie nebude přijímat k hospitalizacím a ani ošetřovat akutní případy s potřebou operačního zákroku a hospitalizace. Pacienti budou směřováni do okolních nemocnic v Liberci, Jablonci nad Nisou a v České Lípě.
Provoz chirurgické ambulance zůstává nepřerušen!

Gynekologické oddělení
Od 20. 7. 2015 do 2. 8. 2015, kdy bude  z důvodů malování uzavřena lůžková část gynekologického oddělení. Oddělení gynekologie nebude přijímat k hospitalizacím a ani ošetřovat akutní případy s potřebou operačního zákroku a hospitalizace. Pacientky budou směřovány do okolních nemocnic v Liberci, Jablonci nad Nisou a v České Lípě.
Provoz gynekologické ambulance zůstává nepřerušen!

Provoz  multioborové JIP od 25. 7. 2015 do 9. 8. 2015 bude omezen pouze na 5 lůžek.

Do plného provozu se gynekologické oddělení vrací od pondělí 3. srpna 2015 a chirurgické oddělení od pondělí 10. srpna 2015.

Nemocnice se Frýdlant se omlouvá všem svým klientům a pacientům za omezení dostupnosti, ale některé úpravy a rekonstrukce nelze realizovat za provozu. Věříme, že se Vám odměníme kvalitnějším a bezpečnějším prostředím.

Zdroj: Nemocnice Frýdlant

Pin It on Pinterest