popelniceFrýdlant – Ve dvou splátkách je ve Frýdlantu splatný poplatek za odpady. Přestože splatnost poplatku za první pololetí byla už posledního dubna, stále je řada občanů, kteří ho zatím neuhradili. Jde o částku 395 korun, tedy polovinu ročního poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů.

Žádáme proto všechny občany, kteří ještě za první pololetí tohoto roku nezaplatili, aby tak učinili co nejdříve. Poplatek lze uhradit buď v hotovosti na pokladně městského úřadu Frýdlant, nebo převodem na účet vedený u České spořitelny – č. ú. 19 – 2604599359/0800 s přiděleným variabilním symbolem,“ říká Helena Fialová z majetkosprávního odboru, která má komunální odpady ve své agendě.

Pokud si nejste jisti, zda máte správný variabilní symbol, můžete si ho právě u ní ověřit a to buď na telefonním čísle 482 464 016 nebo na emailu helena.fialova@mu-frydlant.cz.

Všem, kteří už za odpady za první pololetí roku 2015 zaplatili, město Frýdlant děkuje. Poplatek za druhé pololetí letošního roku má splatnost 31. 10. 2015.

Zdroj: Město Frýdlant

Pin It on Pinterest