ViewImage.aspxLIBERECKO – První srpnový den zachraňovali frýdlantští policisté zraněného psa z kolejiště v ulici Luční ve Frýdlantu. Pes přitom pokousal jednoho z policistů. 

První srpnový den v brzkých ranních hodinách oznámeno na operační středisko Krajského ředitelství policie Libereckého kraje, že se v kolejišti v ulici Luční ve Frýdlantu nachází ležící zraněný pes. Operační důstojník neprodleně na místo vyslal hlídku frýdlantských policistů. Ti na místě opravdu našli zraněného psa ležícího na kolejích. Ve chvíli, kdy se snažili zraněnému zvířeti pomoci z kolejiště, zareagoval raněný pes agresivně a pokousal jednoho z policistů.

Ve stejnou dobu pátrala po svém psovi i jeho majitelka, které se pes zaběhl při venčení, přestože  jej měla na vodítku. Ve chvíli, kdy pes slyšel a viděl kolemjdoucí kočku, vytrhl se majitelce z ruky a ztratil se jí z dohledu. Majitelka psa po celou dobu hledala bezúspěšně.

Poté, co policisté psa zachránili před případným střetem s projíždějícím vlakem, předali jej v pořádku zpět jeho majitelce. Ta nyní musí se svým čtyřnohým miláčkem podstoupit veterinární vyšetření na případnou nákazu vzteklinou.

4.8.2015
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Zdroj: Policie ČR

Pin It on Pinterest