DSC_0400Hejnice – Během prázdnin byla dokončena rekonstrukce zateplení budovy zdravotního střediska v Nádražní ulici. Objekt získal k plastovým oknům i kvalitní zateplenou fasádu a pro snížení energetických ztrát byl zateplen i půdní prostor.

V budově, kde je krom ordinací ženského, zubního a dětského lékaře také jeden byt, tím pádem klesnou náklady na vytápění a zvýší se tepelná pohoda. Realizaci jsme financovali pouze z vlastních zdrojů, odpadly tudíž problémy s fondy, kontrolami, předpisy a obrovskou papírovou byrokracií.

Zdroj: Město Hejnice

Pin It on Pinterest

Share This

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close