Skupina CiS s hlavním sídlem v Krefeldu a sídlem výroby v České republice a Rumunsku má všechen důvod k oslavě. Za svitu slunce, tropických teplot a nádherné úplňkové noci se konala o víkendu v parku Klingerovy vily, Nové Město pod Smrkem, ČR obrovská jubilejní oslava. Pozvaní byli všichni spolupracovníci s jejich rodinami. „Děkuji všem spolupracovníkům a obchodním partnerům za velký zájem a věrnost k podniku“, říká, Peter M. Wöllner, majitel skupiny CiS.

Foto: 40. firemní jubileum CiS electronic GmbH v parku Klingerovy vily, Nové Město p.S.

Foto: 40. firemní jubileum CiS electronic GmbH v parku Klingerovy vily, Nové Město p.S.

1972 se založila inženýrská kancelář, v roce 1975 následovalo založení CiS:

Components Instruments Systems GmbH & Co. KG. 1980 vstoupil Peter M. Wöllner, současný majitel, jako vedoucí prodeje s osobním číslem 12 do podnikání. Dnes se ohlíží firma CiS, zdravá jako ryba, zpět na 40letou firemní historii, která měla výšky i hloubky. V roce 1997 založil p. Wöllner 100% dceřinou společnost CiS electronic GmbH v České republice CiS systems s.r.o., v Novém Městě pod Smrkem a koncentroval veškerou českou výrobu na toto stanoviště.

Aktuálně zaměstnává skupina CiS na 720 spolupracovníků. CiS se prosazuje velkou angažovaností k hodnotám organizace Global Compact, životní prostředí a mnoho sociálních projektů v tuzemsku i v cizině.

Na základě plynulého a zdravého růstu v posledních letech bude v současnosti vytvořeno více místa pro další růst společnosti CiS. V Česku je investováno do nové výrobní plochy, takže na podzim budou využívány další tři haly s celkem 3 000 m2 . CiS poroste v rámci rozšíření kompetencí v oboru velkovýroby pro automobilový průmysl a pro průmyslové obory se sériovou výrobou díky novému výrobnímu stanovišti v Rumunsku. Také tady investuje CiS aktuálně do nových výrobních nemovitostí, prozatím asi 1 000 m2.

CiS patří mezi uznávané výrobce kabelové konfekce, co se týče kvality, rychlosti a spolehlivosti svých služeb vůči zákazníkům. Z pohledu našich zákazníků patří dnes CiS mezi nejlepší na trhu. Zákaznicí si především cení aktivního přínosu k jejich „total cost of ownership“, a tím spolehlivosti jejich produktů. Tuto špičkovou pozici bude CiS i nadále systematicky budovat v oblasti strojírenství, automatizace, medicínské techniky, řídící, měřící a regulační techniky, transportní a dopravní techniky, stejně jako nově v energetické technice a u techniky využívané v oblasti životního prostředí.

Zdroj: CiS systems s.r.o.

Pin It on Pinterest