Beseda 5Zhruba padesátka seniorů přišla ve čtvrtek 1. října 2015 do sálu restaurace Beseda na zábavný program Beseda v besedě, který odstartoval ve Frýdlantu měsíc věnovaný seniorům.

Beseda v Besedě se ve Frýdlantu konala už podruhé a město by z ní chtělo postupně založit tradici. „Podzimní sluníčko způsobila oproti minulému roku asi trochu slabší účast, ale program stál za to a ti kdo dorazili, neprohloupili. O hudební doprovod se postarala kapela FBAND, v pestrém programu jsme pro seniory připravili vystoupení kouzelníka Přemka Rajdla, ukázku country tanců místních a umění břišních tanečnic ze skupiny MIHRINISA z Liberce,“ popsal starosta Frýdlantu Dan Ramzer. Senioři se po celé odpoledne skvěle bavili.

Během následujícího měsíce je pro aktivní seniory připravena celá řada dalších akcí. „Už v úterý 6. října je to orientační běh od hasičské zbrojnice v centru Frýdlantu, 15. října pak zájezd do Liberce na přednášku známého sexuologa Radima Uzla,“ vypočítává matrikářka městského úřadu ve Frýdlantu, která akce organizuje, Ivana Spatzierová. Ve Frýdlantu měsíc seniorů ukončí 22. října Setkání s Valdštejnkou v Besedě a o den později v obřadní síni radnice koncert Smetanova tria.

Foto: Eduard Lhota

Více fotografií najdete zde.

Zdroj: Město Frýdlant

Pin It on Pinterest