000001Týden s TULIPANEM 2015, 12. 10. – 16. 10. 2015, Liberec

8. ročník tradiční kulturní akce opět přichází na scénu!

I letos se vám budeme snažit obohatit ponuré podzimní dny příjemnými zážitky po celý týden. Máte se na co těšit!

Nad celou akcí převzal záštitu primátor Statutárního města Liberce Tibor Batthyány a hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

PONDĚLÍ 12. 10., 18.00, Klub Zebra

V první den vás čeká zajímavá vernisáž, kde se můžete těšit na obrazy malíře Petra Šrámka, který maluje nohami. Atmosféru zpříjemní originální hudební projekt LOOP STATION.

ÚTERÝ 13. 10., 18.00, Klub Zebra

V tento den dáme příležitost otevření srdcí komukoli, kdo budeme mít čas a chuť poznat nová přátelství, nebo i více :o). Zveme všechny na seznamovací večírek nejen pro handicapované. Nezapomeňte, startujeme přesně v šest!

STŘEDA 14. 10., 16.00, OC Forum

Na své si přijdou milovníci krásného oblečení a krásných žen. Své originální kousky předvedou na módní přehlídce REA Models, Střední průmyslová škola textilní, Střední škola uměleckořemeslná a oděvní Liberec. Můžete se také těšit na kolekci džínových tašek a kabelek z naší chráněné dílny Sdružení TULIPAN.

ČTVRTEK 15. 10., 11.00-18.00, nám. Dr. E. Beneše

V samém srdci Liberce, na náměstí Dr. E. Beneše bude od 11 hodin rušno :o) Nejen že bude probíhat pokus o zápis do Guinnessovy knihy rekordů v počtu o největší počet lidí s duší, ale můžete se těšit na bohatý doprovodný program, zahřát se teplým svařákem, klobáskou nebo koupit dárky pro Vaše blízké z naší dílny třeba už na Vánoce. Pro děti je připravené malování na obličej a o hudbu se postarají jak vítězové letošního hudebního festivalu TULIFEST: hard-rockový WOTAZNÍK, NATTY BITKOVSKÁ, nebo americko-česká indie-rocková kapela PANDA DIPLOMACY, tak i liberečtí DVACET DEKA DUŠE, bubeníci z ARIES, nebo RACHOT BAND.

Přijďte nám pomoci vytvořit nový rekord! Zápis proběhne cca v 15.00!

PÁTEK 16. 10., 19.00, Kino Varšava

V poslední den se těšte na pořádnou pařbu!!! K ní vás budou doprovázet pohodáři z WALDOVY MATUŠKY, funky-punkový TOTOWONO a bubenická show UNIQUE RHYTHM. Královskou korunu večera nasadí známá česko-albánská funky formace HITFAKERS.

Zdroj: Sdružení TULIPAN

Pin It on Pinterest