ilustrák školka 2V úterý 12. dubna 2016 budou ve Frýdlantu přijímány žádosti o přijetí k předškolnímu vzdělávání dětí na školní rok 2016/2017. Žádosti lze v tento den odevzdávat v kterékoli mateřské škole spadající pod ZŠ, ZUŠ a MŠ Frýdlant od 10.00 do 16.00 hodin. Podání žádosti je správním úkonem a proto není potřeba, aby rodiče či zákonní zástupci brali dítě s sebou. Školku si můžete s ratolestí prohlédnout během dne otevřených dveří, který proběhne ve středu 6. dubna 2016 od 10.00 do 15.00 hodin na všech budovách mateřské školy.

K podání žádosti o přijetí k předškolnímu vzdělávání s sebou rodiče či zákonní zástupci musí přinést:

-vyplněnou Žádost o přijetí, která má dvě části: Žádost o přijetí a přílohu č. 1 Potvrzení lékaře o očkování dítěte (Žádost lze stáhnout na webových stránkách školy www.zsazusfrydlant.cz v sekci Dokumenty nebo vyzvednout na ředitelství školy v ulici Purkyňova, nebo si ji vyzvednout ve všech mateřských školách v den otevřených dveří)
– občanský průkaz, kterým prokážete totožnost
– originál rodného listu dítěte, kterým prokážete totožnost dítěte (oba doklady jsou porovnávány s údaji uvedenými na Žádosti o přijetí)

Pokud budete žádat o přijetí dítěte do speciální třídy (pro děti s vadami řeči), pak s sebou přineste doporučení odborného lékaře, speciálně pedagogického centra nebo pedagogicko – psychologické poradny, kde je výslovně uvedeno, že se zařazení do speciální třídy dítěti doporučuje.

Na pořadí podaných Žádostí o přijetí nezáleží, ve správním řízení se škola řídí stanovenými kritérii!

Informační leták v pdf k přijímání žádostí o zapsání do školky najdete zde.

Zápis do MŠ 2016 - 2017Zdroj: Město Frýdlant

Pin It on Pinterest