1418_948186138551152_3371989627254372093_nJak Kubu, tak Iamme jste u nás již mohli slyšet, tentokrát vás zveme na jejich společný koncert!

Manželé/písničkáři Jakub Cermaque a Iamme Candlewick pro vás chystají dva sólové výstupy, které doplní společným repertoárem z chystané desky, která vznikala na jejich loňské půlroční cestě s ročním dítětem obytným autem po Evropě.

Podrobnosti o této cestě i ukázky společné tvorby si můžete poslechnout v jejich hojně sdíleném dokumentu pro ČRo: http://www.rozhlas.cz/dvojka/dokument/_zprava/zit-evropu-jinak-cesta-jedne-rodinky-za-snem–1580400

O účinkujících
CERMAQUE
Kritici o něm opakovaně píší, že od smrti Karla Kryla se na naší scéně neobjevil tak výrazný písničkářský talent. Silné a promlouvající texty podává písničkář Jakub Čermák (*86) s vehemencí, která bývá přirovnávána k mladému Filipu Topolovi. Krev, pot a poezie. Syrové písně o naději v krajině zastavěné šedivými kvádry překladišť a benzínových pump. Krotitel démonů, mistr slova a fantom vlastní imaginace. Přízvisek by se našlo požehnaně…

IAMME CANDLEWICK
Charismatická písničkářka, buskerská diva a krásná světoběžnice se proslavila především zásluhou o pouliční umění v Praze, kdy svoje požadavky přišla na magistrát před zastupitele zazpívat. Uhrančivé a dojímavé písně v angličtině, hebrejštině a češtině napsala a posbírala Iamme na cestách Indií, Amerikou a na Blízkém Východě. Na jejím loňském kritikou oceňovaném debutu I AM YOU spolupracovala řada tuzemských muzikantských hvězd, mj. Mário Bihári, Martin Zbrožek, Petr Eichler či zpěvaččin otec Pjer La Šéz.

Kdy: v pátek 18. 3. 2016 od 19.30 hodin

Kde: CAFÉ Jazzová osvěžovna

Vstupné 100 Kč / studenti, děti 50 Kč

Zdroj: CAFÉ Jazzová Osvěžovna

Pin It on Pinterest