tábor 5

Ilustrační foto

Už potřetí zamíří aktivní senioři z Frýdlantu, Liberce a Jablonce nad Nisou na letní tábor do rekreačního střediska Ráj v Srbsku, nedaleko Branžeže. Seniorský tábor bude probíhat ve dvou turnusech, od 2. do 9. července 2016 a od 9. do 16. července 2016.

Pořádá ho opět Komunitní středisko Kontakt Liberec, p.o. ve spolupráci s Městem Frýdlant a Centrem sociálních služeb Jablonec nad Nisou, p.o. Jedním z táborových vedoucích bude během prvního turnusu stejně jako loni i starosta Frýdlantu Dan Ramzer. „Jsem přesvědčen, že si tábor všichni užijeme stejně jako v minulém roce. Také letos je připravena táborová hra, tématem jsou letos olympijské hry. Ale v tom nejširším slova smyslu, takže nepůjde jen o sportovní disciplíny,“ podotkl. Celá výprava se vrátí v čase do dob antických bohů a během pobytu bude prověřena nejen fyzická zdatnost táborníků, ale dojde i na vědomosti, zručnost nebo prokázání uměleckého nadání. Vše hravou a zábavnou formou, aktivity pak budou uzpůsobeny seniorům.

Seniorský tábor má u aktivních seniorů velký úspěch, přitom loni byli někteří z nich na táboře vůbec poprvé v životě. Program i ubytování a služby si velmi pochvalovali. Report z loňského tábora si můžete přečíst zde: http://www.mesto-frydlant.cz/cs/obcan/archiv/archiv-2015/aktivni-seniori-jsou-na-tyden-v-raji-na-klasickem-tabore.html

 

Pin It on Pinterest