LIBEREC – Ve středu 20. června 2016 se v ul. Fügnerova ve Frýdlantě stala dopravní nehoda, při které osobní vozidlo Škoda Felicia narazilo do chodkyně.  

Ve středu 20. června 2016 se ve Frýdlantu stala krátce po druhé hodině odpolední dopravní nehoda, při níž řidička osobního motorového vozidla tov. značky Škoda Felicia narazila do chodkyně. Řidička Felicie jela ulicí Fügnerova ve směru od Habartic do Liberce. Po projetí čtyřramenné křižovatky ul. Husova, Bělíkova a Fügnerova nedala přednost neznámé chodkyni, která přecházela vozovku z pravé strany po vyznačeném přechodu pro chodce. Došlo tak ke střetu se ženou, kdy vozidlo do ní narazilo pravou přední částí. Řidička po nehodě okamžitě vystoupila z vozidla a ujistila se, zda je chodkyně v pořádku. Když zjistila, že žena není nijak zraněna, jela věc oznámit na obvodní oddělení policie ve Frýdlantu. Mezitím chodkyně z místa dopravní nehody odešla po ulici Bělíkova směrem k základní škole. Policisté provedli následně u řidičky Felicie orientační dechovou zkoušku na alkohol přístrojem Dräger, jejíž výsledek byl negativní. Na vozidle vznikla předběžná škoda 5 tisíc korun.

Dopravní policisté nyní pátrají po neznámé chodkyni, a to zejména z důvodu vyloučení jejího zranění. Zároveň se obracíme na případné svědky události, aby se přihlásili policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec tel.číslech: 974 466 577 nebo  974 466 251. Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje.

Pin It on Pinterest