LIBEREC – V pátek 1. července 2016 poškodil během dne neznámý řidič v ulici Na Zápraží zaparkované vozidlo Škoda Octavia a z místa nehody ujel. 

policie-cr-web_denik-605V pátek 1. července 2016 vyjížděli dopravní policisté do ulice Na Zápraží v Liberci. Neznámý řidič zde v době od 05,40 do 16,15 hodin poškodil dosud nezjištěným vozidlem na soukromé parkovací ploše před domem zaparkované osobní motorové vozidlo Škoda Octavia. Poškozené vozidlo bylo zaparkováno přední částí směrem k ulici Na Rybníčku a zadní částí k domu. Neznámý řidič následně z místa nehody ujel, aniž by učinil opatření, která mu ukládá zákon. Na vozidle Škoda Octavia vznikla předběžná škoda 13 tisíc korun. Vzhledem k tomu, že neznámý řidič z místa nehody ujel, nemohou policisté vyloučit, zda neřídil pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek a také, zda nedošlo ke zranění jeho či jiných osob.

Dopravní policisté nyní pátrají po nezodpovědném řidiči – viníkovi nehody. Zároveň se obracíme na případné svědky události, aby se přihlásili policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberectel.číslech: 974 466 577 nebo 974 466 251. Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje.

Pin It on Pinterest