Liberec – Rekonstrukce části třídy Dr. Milady Horákové začala včera. Průjezd Libercem je od včerejška zase o něco dobrodružnější. Po uzavření ulice Šamánkova a mostu v Londýnské ulici budou muset jezdit objížďkou také řidiči mířící z centra do Rochlice. Do frekventované třídy Milady Horákové se totiž zakously frézy.

REKONSTRUKCE TŘÍDY Milady Horákové začala. Potrvá do konce listopadu.Autor: Deník

Začala zde plánovaná rekonstrukce, která potrvá do konce listopadu. Opravami by měl postupně projít úsek mezi křižovatkami Čechova a Melantrichova.

Jak potvrdil vedoucí oddělení technické správy Jiří Kovačičin, postupně budou vyměněny inženýrské sítě a rekonstrukce se dočká i samotný povrch vozovky, včetně chodníků a veřejného osvětlení. Cyklisté se mohou těšit na další úsek cyklostezky a v plánu jsou i nová parkovací místa.

„Rekonstrukce jistě neskončí dříve než v listopadu. Vzhledem k tomu, že se jedná o páteřní komunikaci, kde je umístěna řada inženýrských sítí, budou práce obtížné na zkoordinování,” dodal vedoucí. Nejprve tak projdou opravami kanalizace, vodovody a plynovod, na ně naváže rekonstrukce samotného povrchu.

Pokračování naleznete ZDE

Liberecký deník

Pin It on Pinterest