Dva týdny od 25.7. do 7.8. budou mimo provoz lůžková oddělení chirurgie a gynekologie. Důvodem je malování operačních sálů a gynekologického oddělení a oprava podlah na chirurgickém oddělení. Chirurgická i gynekologická ambulance zůstávají v provozu ve standardních ordinačních hodinách. Zajištěna je nepřetržitá přítomnost chirurga i mimo ordinační dobu ambulancí a lékařské pohotovostní služby. 

nemocnice 1Letní měsíce využívají nemocnice obvykle k technickým úpravám a opravám. Bývá méně pacientů a zároveň si zdravotníci vybírají zasloužené dovolené. Malování operačních sálů není možné za provozu a proto má za důsledek i přerušení provozu na lůžkových operačních odděleních. Naše chirurgie i gynekologie využijí tuto dobu k malování a nutným opravám.

Obě oddělení dlouhodobé ošetřovatelské péče (v budově “N” i v budově “O”) zůstávají v provozu a  omezení se jich nijak nedotkne.

Všechny ambulance provozované nemocnicí budou pracovat dle svých standardních ordinačních hodin. Stejně tak se přerušení provozu operačních sálů nedotkne pohotovostní ordinace, která bude v této době pracovat ve všední dny od 16.00 – 20.00 (v pátek 17.00 – 21.00) + So a Ne 9.00 – 18.00. Nemocnice dále zajistí nepřetržitou přítomnost lékaře chirurga pro akutní případy i mimo ordinační dobu ambulancí a pohotovosti.

 

Pin It on Pinterest