Liberečtí dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala uplynulý pátek 5. srpna 2016 krátce po páté hodině odpoledne ve Stráži nad Nisou. Řidič vozidla  Renault Megane, černé barvy jel po ulici Hejnická, kde z dosud nezjištěných příčin havaroval vpravo mimo vozovku a pravou přední částí vozidla narazil do oplocení u domu. Vozidlo se v důsledku střetu posunulo a dále se střetlo zadní částí s živým plotem, které tak vyvrátilo. Při nehodě došlo ke škodě na oplocení majiteli domu. 

policie-cr-web_denik-605Šetřením  se podařilo policistům na základě poznatků zjistit, že vozidlo Renault Megane, které od nehody ujelo, mělo registrační značky začínající na 4H5 661?.

V tuto chvíli policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po černém vozidle Renault Megane začínající na uvedenou registrační značku. V případě poznatků k danému vozidlu kontaktujte prosím policisty prostřednictvím  bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravním inspektorátu policie Liberec  tel. číslech: 974 466 577 nebo 974 466 251.

 

Pin It on Pinterest