marVážení přátelé marmelád a džemů,

než jsme se nadáli je tu konec prázdnin a s ním se přiblížil i termín uzávěrky JamParády 2016. Chtěl bych proto poprosit všechny, kteří uvažují o účasti v soutěži, nebo se teprve odhodlávají, aby odeslání vzorků nenechávali na poslední chvíli. Nám pořadatelům to velmi zjednoduší organizaci slavnostního vyhlášení, také při dodávce stovky mermelád týdně dochází k neustálému přelévání kategorií. Navíc v letošním roce vychází uzávěrka soutěže kvůli státnímu svátku ČR již na 27. října, zbývají tedy už jen dva měsíce. Proto když to shrnu, neváhejte a výsledky Vašeho umění do soutěže přihlaste co nejdřív.

Určitě si všichni návštěvníci našeho webu www.jamparada.cz všimli, že se nám podařilo nasadit další jazykovou mutaci, tentokrát polskou. To však není všechno, protože naše soutěž se do Polska i rozšířila ve formě vlastního sběrného místa v naší partnerské obci Spytkow. Proto se nejen naše porota těší na mezinárodní srovnání chutí, momentálně jednáme i o možnosti získat jednoho porotce také z Polska.

Další letošní novinkou v soutěži bude udělování medailí pro jednotlivé marmelády, které se umístí na prvních třech místech. Každý výrobce umístěné marmelády obdrží potvrzení, na jehož základě bude moci po celý rok odebírat samolepky, které pak může umístit na všechny marmelády, které jsou vyrobeny ze stejné suroviny a stejným postupem jako umístěná marmeláda. Stejný princip používají vinaři při značení vín.

Poslední velkou novinkou je doslova bomba ve formě hlavní ceny. Díky získání nového partnera naší soutěže, firmy CanariaTravel, bude hlavní cenou Kunratické Jamparády 2016 !!-zpáteční letenka pro jednu osobu na Kanárské ostrovy-!! Vzhledem k opravdové jedinečnosti této odměny, dojde po vyhlášení všech kategorií k vylosování jednoho šťastného účastníka soutěže ze všech přihlášených.

Na závěr mailu si již jen dovolím o tradiční prosbu. Vzhledem ke skromnému rozpočtu prosíme o přeposlání tohoto sdělení co největšímu počtu Vašich přátel a známých, je to jedna z našich hlavních cest jak šířit povědomí o mezinárodním mistrovství ve vaření marmelád a džemů Kunratické JamParádě.

Děkujeme :-)

za organizátory Jiří Poděbradský

Zdroj: www.jamparada.cz

Pin It on Pinterest