1000x1000-1476827157-ram-8349Nadační fond MA-MA Foundation opět vyrazil plnit přání za hranice České republiky. V první polovině října poslal na dovolenou ve Středozemním moři tříletou Adélku s rodinou. V tom samém termínu plnil přání také v Praze, kde si čtrnáctiletá Martina chtěla splnit svůj sen a na jeden den se proměnila v modelku, která vyšla na molo v rámci Bratislavských módních dní společně s Andreou Verešovou.

Martině letos v únoru diagnostikovali onkologické onemocnění. Po úspěšně proběhlé léčbě jsme ji s naším projektem Plňme přání splnili její sen projít se po mole na módní přehlídce. Na Bratislavských módních dnech předvedla Martina několik modelů, mimo jiné společně s modelkou Andreou Verešovou.

„Děkujeme Márii Rehákové z pořadatelské Agentury Promotion a Český Goodwill za pomoc při splnění přání,“ poděkovala zakladatelka nadačního fondu Martina Koudelková.

Martina ukázala, že by se ve světě modelingu neztratila, když strávila na Bratislavských módních dnech celé odpoledne a absolvovala generální zkoušku. „Myslím si, že ze všeho byla nadšená. Na místě na ní čekalo překvapení, když se dozvěděla, že půjde ve slovenském národním kroji s Andreou Verešovou,“ doplnila Koudelková.

Od 9. do 17. října plnil nadační fond ještě jedno přání. V rámci projektu se podařilo poslat tříletou Adélku na týden ke Středozemnímu moři, na Krétu. Malá bojovnice, která v roce a dvou měsících prodělala onkologické onemocnění, nikdy nebyla u moře. Vodu ale miluje a proto byla dovolená na Krétě pro ni splněným přáním. K moři vyrazila i se svou rodinou. Na část dovolené přispěl výtěžek z fotbalgolfového Děkyscupu, který před nedávnem proběhl v Rumburku. Plnění přání by se neobešlo také bez Dluhové poradny Petry Ryšavé, která věnoval pobyt na Krétě ve vile s bazénem a k bezplatnému užívání nabídla také auto.

Po návštěvě opery ve Vídni s onkologicky nemocnou Martinou tak v krátké době šlo o další přání, které jsme plnili v zahraničí.

Nadační fond MA-MA Foundation byl založen v roce 2014 s cílem podat pomocnou ruku těm, kteří to potřebují. „Pomáhat ostatním by mělo být přirozeností každého člověka na což se v dnešní době  zapomíná. V mnoha ohledech stále ještě převažuje trend, že každý by se měl postarat sám o sebe a nezatěžovat ostatní. Chceme být mezi těmi, kdo se snaží změnit myšlení řady lidí a přesvědčit je, že  pomáhat má vždy smysl, což je i hlavním motem našeho nadačního fondu,“ uzavřela Martina Koudelková. Další informace najdete na www.mamafoundation.cz

Více fotografií najdte zde.

Pin It on Pinterest