Poté co došlo k omezení plánovaných chirurgických operací v Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, přichází Nemocnice Frýdlant s nabídkou pomoci těm pacientům, kteří byli k operaci připraveni, a nyní jim ji českolipská nemocnice odložila.

Podle slov primáře chirurgického oddělení nemocnice ve Frýdlantu MUDr. Lukáše Kohoutka chirurgické oddělení se dlouhodobě zaměřuje především na plánované a specializované operace. „Jsme připraveni přijmout nad rámec svých již objednaných pacientů další pacienty i z českolipského regionu. Není pro nás novinkou poskytovat odborné zdravotní služby pacientům z České Lípy. Mnozí naši péči stále ve větším počtu vyhledávají. Je naší profesionální i morální povinností nabídnout pomoc sousednímu českolipskému regionu.“

Nemocnice Frýdlant má dostatečné personální vybavení pro navýšení plánované operativy. Byla zřízena telefonní linka na čísle 482 369 219, kde se mohou pacienti objednat k časnému vyšetření a stanovení termínu operačního zákroku. Stejně tak mohou využít email nemocnice@nemfry.cz.

Spektrum operačním výkonů prováděných ve frýdlantské nemocnici je velmi rozmanité a zahrnuje především operativu kýl, žlučníku, slepého střeva, tlustého střeva, operace prsu, štítné žlázy, hemoroidů, cévní operace, především operativa křečových žil. Stabilní tým chirurgů je složený z plně kvalifikovaných lékařů garantujících pacientům kvalitní a bezpečnou léčbu.

„Rozšířili jsme operativu i o sobotní termíny, které si hlavně mezi pacienty v produktivním věku s minimalizací pracovní neschopnosti vysloužily velkou oblibu,“ dodává prim. MUDr. Lukáš Kohoutek

Zdroj: Nemocnice Frýdlant

Pin It on Pinterest