Liberečtí kriminalisté pátrají po pohřešované 14leté dívce – chovankyni DDÚ Liberec, jejíž pohřešování oznámili vychovatelé ústavu dne 22. února 2017 na Obvodním oddělení Policie České republiky  Liberec – Centrum. Další informace k pohřešované dívce naleznete v databázi pátrání po osobách.

V případě, že uvedený odkaz již není aktivní, bylo pátrání po pohřešované dívce odvoláno.

Veškeré informace k výskytu či pohybu pohřešované dívky sdělte policistům na kterékoliv policejní služebně nebo telefonicky na bezplatné tísňové lince 158.

Liberečtí kriminalisté pátrají po 14leté Márii Hujerové. Pohřešování dívky přišli na obvodní oddělení Liberec – centrum oznámit zaměstnanci DDÚ Liberec dne 22. února 2017. Dívka pracovníkům DDÚ utekla na cestě z nemocnice v Liberci, kde byla na vyšetření. Do současné doby se nevrátil a ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Finanční prostředky ani mobilní telefon u sebe nemá. V době svého útěku byla oblečena do světle modrých modrých riflí, růžových botasek a šusťákovou zeleno-černou bundu. Ihned po oznámení provedli policisté prověrky v místech možného výskytu dívky, u rodičů, kamarádů a příbuzných. Dále pak byly provedeny prověrky v nemocničních zařízeních, na vlakových a autobusových nádražích apod., kdy veškerá prozatímní pátrání byla neúspěšná. V tuto chvíli se obracíme s žádostí o spolupráci na veřejnost.

Zdroj: Policie ČR

Pin It on Pinterest