Prvního března byl v Turistickém informačním centru v přízemí radnice ve Frýdlantu spuštěn předprodej zvýhodněných vstupenek na Valdštejnské slavnosti 2017. Ty proběhnou od pátku 19. do neděle 21. května 2017 a vedle klasického a oblíbeného programu nabídnou řadu novinek. V předprodeji lze koupit zvýhodněné dvoudenní a třídenní vstupenky.

„Letos bude během Valdštejnských slavností zpoplatněn i páteční hudební program, který tradičně patří regionálním kapelám, ale vždy ho obohatí také hvězdná jména. Vstupné na páteční hudební program bude 100 korun, sobotní vstupenka na slavnosti přijde na 150 korun a nedělní pak na 100 korun. Jde o cenu, která není při srovnání s podobnými velkými akcemi nikterak závratná. Program během slavností je vždy velmi pestrý a v ceně vstupenky jsou všechny akce, včetně bitev a sobotního večerního programu na zámku. Navíc máme opravdu připravenu celou řadu novinek,“ říká vedoucí odboru kultury Městského úřadu Frýdlant Iva Beranová.

Kdo chce na vstupném ušetřit, může využít právě zvýhodněného předprodeje. „Od začátku března prodáváme výhodnější dvoudenní vstupenky na sobotu a neděli za 180 korun a třídenní vstupenku na všechny dny slavností za 230 korun,“ říká vedoucí Turistického informačního centra Marie Kolářová.

Dvoudenní a třídenní vstupenky bude možné zakoupit i během slavností, tam už ale cena bude u dvoudenní vstupenky 200 korun a u třídenní 250 korun.

A kdo chce ušetřit celou částku, může si začít připravovat dobový renesanční či barokní kostým. Každý, kdo totiž dorazí v takovém kostýmu, má vstup na slavnosti zdarma.

Zdroj: Město Frýdlant

Pin It on Pinterest