Vážení a milí příznivci domácích marmelád a džemů,

s radostí Vám oznamujeme, že jako každý rok, tak i letos proběhne další ročník největší marmeládové soutěže v kontinentální Evropě, a sice ročník 2017 Kunratické JamParády.

Letos došlo jen k minimální úpravě pravidel, v rámci otevření soutěže co největšímu počtu účastníků a co největšímu podílu všech vzorků na veřejné ochutnávce jsme ukončili soutěž o účastníka s největším počtem marmelád v soutěži a současně jsme nastavili limit deseti soutěžních marmelád na jednoho soutěžícího. Druhá změna je čistě organizační, protože se nám nepodařilo přesvědčit soutěžící, že mohou posílat své marmelády během celého roku a protože vloni přišlo během posledního týdne před uzávěrkou 200 přihlášených vzorků, což nám velmi komplikuje organizaci veřejné ochutnávky a vyhlášení výsledků, od letošního ročníku je uzávěrka příjmu marmelád do soutěže 15. října.

Gratulujeme všem soutěžícím JamParády, kteří byli úspěšní na Marmalade Awards v Londýně a těšíme se na nové soutěžící, kteří změří síly s tradičními zkušenými marmeládníky. Pro ty z Vás, kteří se ještě neodhodlali k účasti v soutěži, připomínáme důležité datum 4. 11. 2017, kdy v odpoledních hodinách proběhne veřejná ochutnávka a vyhlášení výsledků letošního ročníku.

Stále platí, že všechny důležité informace najdete na webu www.jamparada.cz , také nás můžete najít na Facebooku.

Přejeme všem hezké jaro a klidné léto a těšíme se na Vaše výrobky z Kunratic za organizátory

Jiří Poděbradský

Pin It on Pinterest