Foto CiS: zleva Andreas Schmidt, Wolfgang Soukup, Barbara Schöneberger, Nico Fietz

Výrobce kabelů, dodavatel systémové techniky a mechatroniky, společnost CiS electronic GmbH, se sídlem v Krefeldu a s výrobními areály v České republice a v Rumunsku, získala na letošním zákaznickém dni společnosti proALPHA, konaném dne 8. listopadu v Mnichově, v soutěži o nejkrásnější firemní budovu, cenu Champion-Award 2017 za „Villu Klinger“.

Sídlo firmy,  100% dceřinné společnosti CiS systems s.r.o., CZ-Nové Město p.S., přesvědčilo v kategorii ‘perspektiva‘. Zákazníkům bylo uděleno v různých kategoriích 5 ocenění. Náš IT – tým Andreas Schmidt, Wolfgang Soukup a Nico Fietz měli čestný úkol, převzít cenu Champion Award 2017 za nejkrásnější firemní budovu.

Jako dlouholetý uživatel proALPHA ERP-řešení využívá CiS výhod tohoto výkonného softwaru, aby se stále zlepšoval ve všech fázích hodnotového řetězce, a aby byl stále více zákazníky vybírán jako přednostní dodavatel.

Současně to dokazuje, že pracovní místa a podmínky jako bezpečnost, mzdy, pracovní doba, zdraví a životní prostředí jsou výrazně nadprůměrné. Přímo symbolická pro tuto mimořádnou úroveň je také překrásná vila, kterou společnost CiS v České republice  vybrala jako firemní sídlo.  Prvotřídní zrcadlo úspěšné firemní kultury.

Pod heslem: “25 let proALPHA”, byl úspěch dodavatele ERP v Mnichově náležitě oslaven. Dr. Friedrich Neumeyer, Chief Executive Officer společnosti proALPHA, moderoval akci působivým stylem, ve kterém názorně ukázal přehled i kontinuální rozvoj podnikání. “S našimi zákazníky budoucnost tvořit a budoucnost žít – to je požadavek a zároveň pobídka.”

Kromě zajímavých prezentací o budoucích tématech, jako je digitalizace/Business 4,0 a Best Practices, byl dostatečný prostor pro výměnu zkušeností a Networking. Vyvrcholením dne byla velká jubilejní slavnost, kterou moderovala Barbara Schöneberger.

Děkujeme společnosti proALPHA za toto vyznamenání a za tuto působivou  akci!

Jako uznávaný značkový výrobce, poskytovatel systémové techniky a mechatroniky se společnost CiS spoléhá na udržitelné koncepty, kvalitu, rychlost a spolehlivost ve službách svým zákazníkům. Z pohledu těchto zákazníků patří společnost CiS k nejlepším na trhu. Zákazníci oceňují zejména aktivní přínos společnosti CiS k jejich “total cost of ownership”, čímž podporuje jejich konkurenceschopnost. CiS bude dále systematicky rozšiřovat své vedoucí postavení v odvětví automatizace, v odvětví automobilovém, bankovním, strojírenském, zdravotnické techniky, řízení, měření a řídící techniky, přepravní, dopravní a železniční technologie, jakož i energetické a environmentální technologie. Také v roce 2017 patří CiS podle WCA-auditu od auditorské společnosti Intertek, Londýn opět k nejlepším zaměstnavatelům na světě.

 

CiS electronic GmbH, D-Krefeld,

CiS automotive GmbH, D-Krefeld

CiS systems s.r.o., CZ-Nové Město p.S.,

CiS automotive SRL, RO-Sibiu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 2)
[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest