KRAJ / LIBEREC – Dopravní policisté žádají veřejnost o informace k dopravní nehodě. 

V úterý 23. ledna kolem 20:15 hodin došlo na silnici I. třídy č. 35 ve směru z Liberce na Děčín, na 17.5km, nedaleko železničního mostu u Stráže nad Nisou, k řetězové dopravní nehodě.

Řidič osobního vozidla Škoda Octavia zde narazil do před sebou jedoucího – vlečeného vozidla Škoda Felicie černé barvy, které bylo vlečeno na laně další Škodou Felicie stříbrné barvy.  Vlivem střetu bylo vozidlo Škoda Felicie stříbrné barvy odmrštěno do svodidel a následně do levého jízdního pruhu dvouproudé pozemní komunikace, kde se přetočilo a zůstalo stát v protisměru. Vlečená Škoda Felicie černé barvy po střetu najela do levého jízdního pruhu, kde zůstala stát. Vozidlo Škoda Octavie combi stříbrné barvy zůstala odstavena v pravém jízdním pruhu ve směru jízdy.
Bezprostředně po střetu těchto tří automobilů došlo k další dopravní nehodě, kdy vozidlo Škoda Roomster stříbrné barvy narazilo do již poškozeného vozidla Škoda Octavia combi stříbrné barvy v pravém jízdním pruhu.

Na místě dopravní nehody utrpělo zranění několik osob, naštěstí však žádná z osob není v ohrožení života a dopravní nehody si nevyžádaly žádnou oběť na životech.

Dopravní policisté žádají o spolupráci řidiče a svědky, kteří viděli v úterý 23. ledna kolem dvacáté hodiny, pohybovat se ve směru od Jablonce nad Nisou do Liberce a následně pak také z Liberce ve směru na Děčín po silnici I/35, vozidlo Škoda Felicie combi stříbrné barvy, jak táhne černou Škodu Felici, ať se policistům přihlásí prostřednictvím bezplatné linky 158, případně na tel. čísle 974 466 570 nebo přímo na Dopravním inspektorátu policie Liberec.

Jelikož se jedná o frekventovanou pozemní komunikaci, žádáme, aby se přihlásili také řidiči mající ve svých vozech záznamová zařízení ve formě palubních kamer, které by zaznamenaly zejména tažné a vlečené vozidlo, aby se přihlásili na výše uvedených kontaktech.

Veškeré informace mohou být policistům velmi nápomocny, především k objektivnímu posouzení skutkového děje a okolností vzniku dopravní nehody.

1. února 2018
por. Bc. Vojtěch Robovský
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

Zdroj: Policie ČR

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 2)
[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest