Přejete-li si také doma slyšet tuto větu, přihlaste své děti do Svobodné školy Ronja v jindřichovickém skanzenu

Už dva a půl roku pracujeme na principech škol Summerhill a Sudbury, tedy s vnitřní motivací dítěte k poznávání. Víme, že děti samy touží po poznání, pokud nejsou zvenku zahlceny učením. Krásné prostředí Žijícího skanzenu je pro děti podnětné, s učebnou vybavenou výtvarnými i učebními pomůckami, hudebními nástroji i hrami, s truhlářskou a kovářskou dílnou pro tradiční řemesla, s koňmi a přírodou všude kolem. Máme české a polské děti a německy a anglicky mluvícího dobrovolníka, výhodou je tedy i vícejazyčnost. Škola je cenově i dopravně přístupná a časově flexibilní. Máme zajištěnu návaznost mezi prvním a druhým stupněm i lyceem, lze u nás tedy studovat až do maturity.

Více se dozvíte na informační schůzce v první jarní den, tedy ve středu 21. března 2018 od 17 hodin v Jazzové osvěžovně ve Frýdlantě.

Schůzku zahájíme promítáním filmu ŠKOLY DŮVĚRY (SCHOOLS OF TRUST), což je film o německých školách, kde učení je zábava. Pak promítneme také nějaké fotky přímo z naší školičky a povíme, jak to funguje u nás. A následovat bude velký prostor pro Vaše otázky, náměty a obavy, které budeme zodpovídat nejen my, ale i propagátor sebeřízeného vzdělávání Michal Kandler z organizace Svoboda učení: https://www.svobodauceni.cz/clanek/kdo-michal-kandler/ 

Prosíme pro lepší plánování schůzky, abyste se předem přihlásili na mail info@lunaria-jindrichovice.cz, nebo na tel. 605 345 467.

Děkujeme, Zbyněk a Mia Vlkovi

——————————————————————————————————
SCHOOLS OF TRUST (65 min.)
https://www.youtube.com/watch?v=pfHrgRITnVM

Vzdělávací revoluce začala!

Schools of Trust je film o německých školách, kde učení je zábava. Zní to neuvěřitelně, ale je to pravda. Podívejte se se Svobodou učení na tento film zdarma a připojte se k revoluci ve vzdělávání.

Schools of Trust je projekt vytvořený lidmi pro lidi. Začali jsme natáčet v roce 2012. Do šíření myšlenky svobodného vzdělávání a do výroby tohoto filmu bylo zapojeno nespočet příznivců.
Buďte také součástí vzdělávací revoluce.

Film bude promítán s českými titulky

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 2)
[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest