V pořadí už šestá večerní divadelní talkshow ŽIVÉ ŽENY moderátorky Petry Peterkové proběhne 9. dubna 2018 od 19.30 h v Kulturním centru VRATISLAVICE 101010, tentokrát s těmito hosty:

Tereza Černochová  „Kdo zachrání jeden život, ten zachrání celý svět“

Doris Martinez  „Když nevíš kam jít, vzpomeň si odkud jsi přišel“

Martina Ptáčková  „Náš osud není ve hvězdách, ale v nás“

Co jsou Živé ženy

ŽIVÉ ŽENY je název večerní divadelní talkshow moderátorky Petry Peterkové. Hosté této talkshow jsou především ženy se silným a inspirativním životním příběhem, které mají ostatním co říci. Jsou to nejenom známé osobnosti, ale také ženy úspěšné ve svých profesích nebo ženy, které zdolaly velké životní překážky a výzvy. Petra zhmotnila svůj sen uvádět tyto „příběhy neobyčejně živých žen“ nejprve na divadle. Velký úspěch a vyprodané hlediště jí ujistilo v tom, že tento formát je pro diváky atraktivní a proto talkshow Živé ženy dostala i televizní podobu. Její první díly budou odvysílané již na jaře 2018. Pojďte společně s Petrou nahlédnout do zákoutí ženské duše, objevit hodnoty a nečekanou sílu, která se v ní skrývá a nechat se strhnout zajímavými příběhy.

Kdo již v talkshow vystupoval a na koho se můžeme těšit

V talkshow ŽIVÉ ŽENY již například vystoupily cvičitelka a mistryně světa Olga Šípková, zpěvačka Marta Jandová, doktorka Kateřina Cajthamlová, moderátorka Marcela Augustová, zpěvačka a automobilová závodnice Olga Lounová, herečka Denisa Nesvačilová, tanečnice a choreografka Doris Martinéz, kameramanka Tereza Španihelová a mnoho dalších méně známých žen, avšak s neméně silnými a zajímavými příběhy.

Struktura a popis pořadu

ŽIVÉ ŽENY je talkshow, která má tři hosty a to zpravidla ženy. Moderátorka nevytrhuje jednotlivosti, ale snaží se představit každého hosta komplexně a v souvislostech a snaží se věnovat tématům, které jsou pro diváka obohacující. Citlivě balancuje mezi tématy jak vážnými, tak i veselými, aby celá talkshow měla potřebnou dynamiku a divák v ní nacházel kromě zábavy také poučení a inspiraci. Mezi hosty z řad známých osobností vystupují i hosté méně známí a hlavně hosté různých profesí, což vytváří zajímavou atmosféru a divák se nenudí. Jednotliví hosté po rozhovoru neodchází, ale zůstávají na pódiu, vzájemně se seznámí a aktivně se do rozhovoru zapojují. Každý z hostů dostává také prostor na prezentaci svých dovedností, ať už je to tanec, zpěv, sport či cokoli jiného. V průběhu show jsou také prezentovány zajímavé foto a video materiály související s daným hostem. Talkshow je točena v příjemném večerním prostředí a zachovává „live“ atmosféru, které napomáhá i živé publikum. Součástí je i jediný muž na pódiu, který pro tuto příležitost dostal jméno Fabián a který reprezentuje „gentlemanský“ prvek v pořadu. Fabián přítomné ženy doprovází na pódium a v průběhu pořadu o ně pečuje a případně pomáhá s jejich vystoupením.

Pro koho je pořad určen

Ačkoliv se zdá, že tento pořad je pouze pro ženy…zdání klame. Tento pořad je i pro muže, kteří se chtějí dozvědět o úspěchu, názorech, zkušenostech, nadhledu, ženskosti a ženské duši a kteří chtějí vidět ženy mimo zavedená klišé. Dívat se a naslouchat ženám je inspirující jak pro muže tak i pro ženy.

O moderátorce

Petra Peterková, rodačka z Liberce více jak 20 let pracuje ve firmě DATABOX…

„U nás ve firmě jsou téměř samé ženy. Poslouchám jejich příběhy a žasnu nad tím jak jsou ženy silné. Někdy se mi chce brečet a někdy se smát, přesně jako v životě. Přišlo mi, že už jsem si příběhů poslechla tolik a některé z nich mě tak obohatily, že by bylo škoda je neposílat dál mezi lidi. A tak mě napadlo, udělat talkshow pro lidi, kde prostor má pozvaná žena. Pořad není o mě, je o vás všech, které máte co říct! Miluju život a to doslova! Přesně takhle dělám Živé ženy, prostě srdcem. I proto v logu je srdce, které vyjadřuje emoce a lásku k životu.“

Více na www.zivezeny.cz

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest