Pomozte při pátrání po pohřešované 56leté ženě z Nového Města pod Smrkem, která dne 26. března 2018 odešla z místa svého bydliště a do současné doby se nevrátila a nepodala o sobě žádnou zprávu. 

Pohřešovaná odešla dne 26. března v 18:45 hodin z místa bydliště v Novém Městě pod Smrkem neznámo kam. Do současné doby se nevrátila a nepodala o sobě žádnou zprávu. S sebou si vzala pouze igelitovou tašku s léky a kosmetikou. U sebe má občanský a cizinecký průkaz, mobilní telefon. Je bez finančních prostředků. Pohřešovaná trpí zdravotními problémy a úzkostnými stavy. V době odchodu měla na sobě zimní bundu delšího střihu vínové barvy, oteplené elastické kalhoty bílé barvy s černým vzorem. Nízké černé kozačky. Igelitovou červeno-černou pruhovanou tašku. Opatření, která se v souvislosti jejím vypátrání dosud realizovala, tj. veškeré prověrky v rodině, u známých, v nemocnicích, nádražích a na místech možného výskytu byla zatím neúspěšná. V tuto chvíli žádáme o spolupráci při pátrání po pohřešované ženě veřejnost. Pokud ženu někdo viděl a ví, kde se nachází, ať kontaktuje linku 158 nebo přímo policisty na kterékoli policejní služebně.

Další informace k pohřešované naleznete v databázi pátrání po osobách.

V případě, že uvedený odkaz již není aktivní, bylo pátrání po pohřešované ženě již odvoláno.

Veškeré informace k výskytu či pohybu pohřešované ženy sdělte policistům na kterékoliv policejní služebně nebo telefonicky na bezplatné tísňové lince 158.

28.března2018
por.Bc.VojtěchRobovský
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

Zdroj: Policie ČR

 

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest