KRAJ/Liberec – Na Liberecko se sjíždějí vyznavači techna. V Krásné Studánce se na soukromých pronajatých pozemcích koná až do 1. května 2018 akce CZarotek Free Party. 

Do katastru obce Krásná Studánka na Liberecku se již od čtvrtečního večera sjíždějí vyznavači techna na akci “CZarotek Free Party”. Technopárty, kterou její organizátoři plánují až do 1. května 2018, se koná na soukromých pozemcích se souhlasem jejich vlastníka.

V blízkosti místa konání hudební produkce jsou již od včerejšího večera i policisté, kteří usměrňují provoz na příjezdové rychlostní komunikaci I/13 a korigují nájezd účastníků, kterých by mělo být až několik stovek. I s ohledem na velké množství návštěvníků budou  policisté standardně dohlížet také na situaci ve veřejném pořádku, a to nejen policisté z Libereckého kraje, ale i z krajů Středočeského, Ústeckého a z Prahy. Situaci budou monitorovat a případná protiprávní jednání řešit policisté napříč všemi službami, tedy dopravní policisté, policisté z obvodních oddělení, cizinecká policie a v případě potřeby i pořádkové síly.

Policisté budou situaci monitorovat po celou dobu pořádání akce, tedy až do 1. května 2018, kdy je oznámeno její ukončení.

27. dubna 2018
mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Zdroj: Policie ČR

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest