Další ročník akce Frýdlant se baví má za sebou Frýdlant. Letos se uskutečnil hned na čtyřech místech ve městě. V městském parku se prezentovaly místní spolky a kluby a nabídly návštěvníkům jedinečnou možnost vyzkoušet si obor jejich činnosti. Malí i velcí si tak mohli zkusit různé sporty, robotiku, prohlédnout si modely letadel či závodní auto nebo trofeje myslivců. Nechyběl ani doprovodný program, který nabídl komedianty či BMX show. V kostele nalezení sv. Kříže si pak mohli lidé poslechnout komentovanou prohlídku nebo vystoupení flétnistek, v areálu Střední školy hospodářské a lesnické zase obdivovat novou naučnou zemědělskou expozici a užít si doprovodný program. A na náměstí byly pro návštěvníky připraveny koncerty. Hlavní hvězdou dne byla kapela Jelen. 

Akci Frýdlant se baví si nenechaly ujít stovky návštěvníků, přálo i počasí. Město Frýdlant děkuje všem, kteří při přípravě přiložili ruku k dílu a na akci se jakýmkoli způsobem podíleli.

Obrazová dokumentace průběhu akce je v přiložené fotogalerii, tak nasajte atmosféru letního dne plného radosti a smíchu.

Více fotografií najdete zde.

Foto: Radek Petrášek

Zdroj: Město Frýdlant

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest