LIBERECKO – Dopravní policisté vyšetřují nehodu ve Frýdlantu. 

Ve čtvrtek 19. července kolem 14:40 hodin došlo ve Frýdlantu v ulici Havlíčkova k dopravní nehodě. Řidič osobního automobilu Škoda felicia modré barvy, poté, co zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy dopravně technickému stavu vozovky, dostal vlivem prudkého brždění smyk a střetl se s ženou a mužem vedoucím kočárek s dvou a půl letým dítětem.

Na místě dopravní nehody bylo také vozidlo Škoda felicia bílé barvy, jehož řidič jel ve směru od Havlíčkovy ulice k Základní škole Purkyňova. Bezprostředně po dopravní nehodě zastavil po pravé straně vozovky a vystoupil z vozu. Po obhlédnutí místa dopravní nehody však nastoupil zpět do automobilu a odjel. Na místě dopravní nehody bylo také množství svědků, které tímto také žádáme o pomoc.
Záznam můžete shlédnout na tomto odkazu.

Policisté žádají občany o pomoc při ustanovení osoby řidiče bílé Škody felicie, případně žádají samotného řidiče, aby se přihlásil policii, ať už prostřednictvím linky 158, na služebnu Obvodního oddělení Frýdlant,  anebo přímo na Dopravnímu inspektorátu v Liberci.
Jakékoli Informace k tomuto muži, či jeho svědectví, mohou být policistům velmi nápomocny ve vyšetřování dopravní nehody a jejího objektivního posouzení.

Popis:
Škoda Felicia bílé barvy, s černými nárazníky a tažným zařízením. Levý přední blatník vozidla je poškozený promáčklinou.
Řidič byl vysoký 180 až 190 cm, měl krátké hnědé vlasy a strniště či krátký plnovous. Na sobě měl modré jeansové bermudy, bílé tričko s krátkým rukávem a na nohou světlé tenisky.

23. července 2018
por. Bc. Vojtěch Robovský
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

Zdroj: Policie ČR

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest