LIBERECKO – V ranních hodinách dnešního dne se v obci Mníšek střetla dvě osobní vozidla. Dvě osoby byly zraněny těžce, jedna utrpěla lehké zranění. 

Dnes, krátce před sedmou hodinou ranní, vyjížděli dopravní policisté k nehodě, která se stala v Mníšku u Liberce. V centru obce, v ulici Liberecká se střetla dvě osobní vozidla. Řidič vozidla Opel jel ve směru od Liberce, kdy pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost a na mokré vozovce dostal s vozidlem v pravotočivé zatáčce smyk. Následně se střetl s protijedoucí Škodou Fabií, která jela ve směru od Frýdlantu.

Při nehodě utrpěl lehké zranění řidič ze Škody Fabie a dva spolujezdci na zadních sedadlech z vozidla Opel byli zraněni těžce. Všechny zraněné osoby převezli na ošetření do Krajské nemocnice Liberec vozidla Zdravotnické záchranné služby. Policisté podrobili řidiče orientačním dechovým zkouškám na alkohol, které byly v obou případech negativní. Na poškozených vozidlech vznikla předběžná škoda ve výši 200 tisíc korun.

Komunikace je v daném místě průjezdná se zvýšenou opatrností. Nehoda i nadále zůstává v šetření policistů z Dopravního inspektorátu policie Liberec.
14. 8. 2018
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Zdroj: Policie ČR

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest