DGS by nebylo úspěšnou firmou bez svých zaměstnanců

S produkty firmy DGS Liberec, liberecké slévárny hliníku, jste se pravděpodobně již setkali. Dokonce se s nimi nejspíš setkáváte denně. DGS totiž dodává díly pro automobilový průmysl, pro ty nejnáročnější zákazníky. Největším naším úspěchem je však to, že máme týmy výborných zaměstnanců, které jejich práce baví, i když je často náročná. Možná právě proto, že je náročná. Vždyť přece překonání překážek vždy přináší příjemné pocity, obzvláště když jste obklopeni podobně motivovanými kolegy.

My v DGS Liberec zažíváme v posledních letech stabilní růst. Souvisí to i s rozvojem automobilového průmyslu. V letošním roce bychom tak rádi získali asi 70 nových kolegů (cca. 50 přímo do výroby, další na odborné/technické pozice). To je v současné situaci na trhu práce docela výzva. My však těžíme z toho, že naši zaměstnanci pro nás nejsou jen malá kolečka v obrovském soukolí, ale opravdoví partneři. Vždyť ve které další firmě může kdokoliv přednést vedení svoje návrhy a třeba také stížnosti a vždy je vyslyšen?

DGS Druckguss Systeme Liberec s.r.o.

“DGS Liberec” – Založeno roku 1991 se zaměřením na slitiny hliníku pro díly karoserie, řízení a agregátů různých sérii především pro automobilový průmysl. Zhruba 80 procent výroby se vyváží do zahraničí, zbývající podíl je dodáván zákazníkům v České republice. Obrat cca. 1,6 mld Kč. S počtem 430 zaměstnanců. Ředitelem je pan Luboš Pfohl.

Kde se o nás dozvíte víc?

Přijďte si ověřit, že to, co tvrdíme, je opravdu pravda. Zavolejte na 731 421 579, nebo pište na personalistika@dgs-druckguss.com. Rádi u nás přivítáme všechny schopné lidi bez ohledu na profesi. Pro šikovného člověka se dobrá práce vždycky najde!

 

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest