Úspěšný pro frýdlantské seniory byl ve čtvrtek 4. dubna 2019 Turnaj seniorů tří měst Jablonecká šipka. Ve Spolkovém domě v Jablonci nad Nisou totiž zástupci frýdlantských seniorů brali dvě ze tří míst na stupních vítězů. Konkrétně druhé a třetí.

Ve Spolkovém domě, v centru sociálních služeb v Jablonci nad Nisou, se konal už sedmý ročník tohoto turnaje. Celkem se na něj sjelo 76 seniorů ze spolupracujících měst, tedy z Jablonce nad Nisou, Liberce a Frýdlantu. “Hrálo se klasicky na šest kol, tentokrát byla ale hra opravdu rychlá. Ze soutěžících se nakonec nejlépe vedlo Jarušce Wolfové z Jablonce nad Nisou, která naházela 349 bodů. Na druhém místě skončila Růžena Pavelková z Frýdlantu se skórem 314 bodů a třetí pak Josef Horký také z Frýdlantu, který naházel 312 bodů,” říká starosta Frýdlantu Dan Ramzer k výsledku turnaje. Ve vložené soutěži měst pak Frýdlant obsadil druhou příčku. “Naši senioři se začali pravidelně setkávat v klubovně Baráčníků, kde šipky trénují a pilují. Evidentně to pomáhá a začínají na turnajích a soutěžích sklízet ovoce,” říká Ivana Spatzierová, která má na Městském úřadě ve Frýdlantu seniorské akce ve své kompetenci.

Jak už je u seniorských akcí zvykem, turnaj proběhl v klidné a pohodové atmosféře.

“Příští společenskou akcí všech tří měst bude 16. dubna Setkání s jubilanty, na kterém zahraje Fband,” uzavírá Ivana Spatzierová.

Fotogalerie na stránkách Města Frýdlant zde.

Zdroj: Město Frýdlant

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest