LIBERECKO – Událost si naštěstí nevyžádala žádné zranění. 

V neděli kolem půl páté odpoledne projížděla 34letá řidička osobního vozidla značky Fiat Stilo Fugnerovou ulicí ve Frýdlantě ve směru od centra na Habartice, když se otočila na své děti na zadní sedačky a přitom bezděky strhla řízení vpravo. Vozidlo následně vyjelo ze silnice, a potom, co přeletělo obrubník, přerazilo sloup veřejněného osvětlení. V té době spolu s ní cestovali ve vozidle její sedmiletá dcerka a o dva roky starší syn.

Vážně vyhlížející nehoda si naštěstí nevyžádala žádná traumatická zranění a přivolaná posádka zdravotnické záchranné služby po prohlédnutí všech tří členů posádky, nikoho s sebou do nemocničního zařízení neodvezla. Hmotnou škodu policisté na místě odhadli na 100 000 korun.

To, že se dětem ani mamince-řidičce nic nestalo, je velký zázrak. Nehoda je varováním pro další rodiče, kteří by se měli podobným kaskadérským kouskům na silnici vyvarovat a právě proto, že vezou děti, by se jimi neměli nechávat takto rozptylovat od řízení. Podobné nehody nemusí vždycky končit tak dobře jako ta v sobotu ve Frýdlantu.

13. 5. 2019
por. Bc. Ivana Baláková
Oddělení tisku a prevence
Česká Lípa

Zdroj: Policie ČR

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest