Na Zahradní slavnosti Jedličkova ústavu v Liberci nám 20. června úplně poprvé představí své fotografie Honza, který je dlouholetým klientem, a fotografování je činnost, která ho opravdu naplňuje a někdy i vyvede z těžkých životních situací.

Takhle se Honza sám představil: „Jmenuji se Jan Haňák, do Jedličkova Ůstavu jsem nastoupil 2009 takže jsem v Jedličkově Ústavu takže jsem v „Jedličkárně“ 10 let a jsem tu moc rád, a jednou bych tady chtěl i pracovat ale to nevím jestli se mi povede ale když ne tak se nebudu zlobit tak bych zkusil vybalovat zboží v obchodě to by mě taky bavilo, a nebo by mě taky bavilo štípat dřevo nebo sekat zahradu nebo skládat uhlí nebo sekat trávu nebo uklízet sníh v zimě. Tak a rád fotím a natáčím na Youtube tak se když tak koukněte a dnes se s vámi chci podělit o moje fotky tak jestli by jste měli zájem a chuť se podívat na moje fotky a byl bych i moc rád kdyby jste jsi nějaké fotky zakoupili nebo alespoň podívali na mnou vyfocené fotky a na Canon EOS 450D tak jestli by jste měli zájem tak bych mu je i prodal ale mne nejde o prodej ale o to aby jse na to alespoň podivali.“

Text je bez úpravy tak, jak jej Honza napsal. Přijďte se na jeho fotografie podívat 20. června na Zahradní slavnost. Zatím si je můžete prohlédnout ve fotogalerii na naší stránce.
Jedličkův ústav Liberec

 

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest