Krajského kola hry Plamen a celoroční činnosti dorostu Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska 2019 se ve dnech 14. až 16. června 2019 zúčastnili v Turnově i mladí hasiči z Frýdlantu.  Páteční disciplíny odběhli na městské louce, víkendové se pak uskutečnily na městském stadionu Ludvíka Daňka. V kategorii mladší žáci se frýdlantští hasiči umístili na šestém místě, v dorostu skončili oba frýdlantští zástupci shodně čtvrtí.

V kategorii mladší žáci reprezentovali hasičskou mládež Sboru dobrovolných hasičů Frýdlant: Jan Mráz, Natálie Koktová, Karolína Košunová, Dominika Himmelová, Jan Rajský, Vincenc Čečatka, Jakub Vrkoslav, Tereza Holanová, Tereza Raszková a Roman Raszka.

“Během pátku a soboty plnilo desetičlenné družstvo disciplíny požární útok CTIF, závod hasičské všestrannosti, štafeta 4 x 60 metrů, štafeta požárních dvojic, štafeta CTIF, přebor jednotlivců a požární útok Plamen. Poslední disciplína byla sice zahrnuta do soutěžního hodnocení, ale její výsledky byly vyhlašovány a oceňovány zvlášť. A právě v této královské disciplíně se našim mladým hasičům velmi dařilo. Zvládli ji nejlépe ze všech a domů si tak z ní odvezli medaile a pohár. Jinak celkově skončili na místě šestém,” říká trenér frýdlantských mladých hasičů Jiří Kokta.

V neděli pak přišly na pořad dne závody dorostu. “Tady nás reprezentovali Nikola Nováková a Miroslav Žebro a to v disciplínách běh na 100 metrů s překážkami a hasičský dvojboj. Oba nakonec shodně skončili na čtvrtém místě,” uzavírá Jiří Kokta.

Zdroj: Město Frýdlant

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest