V sobotu 31. srpna 2019 pořádala firma CiS systems s.r.o. pro své zaměstnance a jejich rodiny letní párty.

Před samotnou akcí se někteří naši zaměstnanci v dopoledních hodinách za slunečného počasí sešli na fotbalovém hřišti v Novém Městě p.S., kde proběhl fotbalový turnaj. Týmy byli smíšené a my jsme mohli obdivovat fotbalové umění nejen našich kolegů, ale i kolegyň. Firma samozřejmě dohlížela na pitný režim všech hráčů a turnaj byl zakončen vyhlášením nejlepších týmů a předáním vítězných pohárů.

Po 17-té hodině se více jak 500 zaměstnanců včetně jejich partnerů a dětí sešlo  v překrásném parku Klingerovy vily v Novém Městě p.S. Pro všechny bylo připraveno bohaté občerstvení, velký výběr nápojů a v neposlední řadě lahodné trdelníky.

Po proslovu a přivítání jednatelem a majitelem společnosti, panem P.M. Wöllnerem, byli vyznamenáni naši dlouholetí zaměstnanci, proběhlo losování tomboly za podané zlepšovací návrhy a zároveň byli oceněni zaměstnanci, kteří se zúčastnily soutěže „Vyfoťte se s CiS časopisem na dovolené“.

Celým večerem provázela letní párty hudba kapely Planet Five z Krefeldu a písně DJ Baláže. Taneční parket byl neustále plný. Před 22-tou hodinou mohli všichni spatřit překrásný ohňostroj, který na sedm minut rozsvítil oblohu nad vilou Klinger.

Na své si samozřejmě přišli i ti nejmenší. Pro děti byl připraven skákací hrad, bumperball, malování na obličej a spoustu jiných dětských her.

O bezpečnost se postarali záchranáři z Červeného kříže a hasiči z Nového Města p.S.

Celá akce byla zakončena v nedělních ranních hodinách. Pro zaměstnance byly připraveny autobusy, které je dopravily domů. Reakce na letní párty byly velmi pozitivní a vedení firmy se těší na další akci, kterou bude moci pro své zaměstnance uspořádat.

Zdroj: CiS systems s.r.o.

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest