Do současné doby se bohužel pohřešovaného muže nepodařilo vypátrat. Pátrací akce pokračovala i v nočních hodinách v terénu od Oldřichovského sedla k Novému Městu pod Smrkem, a to ve spolupráci s dobrovolnými hasiči, kteří projíždějí terén na čtyřkolkách, s horskou službou a také ve spolupráci s dobrovolníky z řad obyvatel.  

Pátrací akce probíhala včera celý den, avšak stále bez kladného výsledku. Podařilo se však v rámci pátrání na cyklostezce poblíž restaurace “U Kozy” najít na zábradlí pověšený svazek klíčů s modrou šňůrou, který patří právě pohřešovanému. 

V souvislosti s tímto nálezem se obracíme s žádostí o pomoc na veřejnost, aby se policistům přihlásil člověk, který tyto klíče nalezl a na zábradlí pověsil. Informacemi k nálezu klíčů může policistům velmi pomoci při dalším pátrání. Informace je možné volat na tísňovou linku 158.
Zároveň pokud by někdo z občanů spatřil někde odstavené jízdní kolo černé barvy, ať i tuto informaci předá policistům. 

Liberečtí kriminalisté pátrají po pohřešovaném 70tiletém muži z Liberce, jehož pohřešování oznámil jeho známý v sobotu 19. října 2019 na Obvodním oddělení Policie České republiky Liberci – Hejnice. Muž trpí Parkinsonovou nemocí a pravděpodobně u sebe nemá léky a je v ohrožení života. Další informace k pohřešovanému muži naleznete v databázi pátrání po osobách.

V případě, že uvedený odkaz již není aktivní, bylo pátrání po pohřešovaném muži odvoláno.

Veškeré informace k výskytu či pohybu pohřešovaného muže sdělte policistům na kterékoliv policejní služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158. 

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest