Wellness & Léčení

Hostům resortu je k dispozici jak Léčebné a rehabilitační centrum Libverda s využitím přírodních léčivých zdrojů se širokou škálou procedur, tak i příjemné Welness Centrum Jizera.

Wellness Centrum Jizera 

Načerpejte energii a zbavte se stresů v našem Wellness Centru Jizera za doprovodu příjemné relaxační hudby. Odpočiňte si v příjemném prostředí a svěřte se do péče našich zkušených terapeutů, kteří za pomoci přírodních produktů přispějí k celkové regeneraci Vašeho organismu a pocitu absolutní relaxace.

Z obsáhlé nabídky si tedy můžete dopřát některou z wellness procedur a relaxovat můžete v sauně, vířivce  či rehabilitačním bazénu (26° C) o velikosti 6×4 m. V našem resortu je Vám také k dispozici Fitness centrum, z něhož je překrásný výhled mimo jiné na nejvyšší horu Jizerských hor Smrk.

Otevírací doba Wellness Centra Jizera: denně od 8 do 20 h.

Léčebné a rehabilitační centrum Libverda

Spa Resort Libverda pečuje převážně o klienty s potížemi pohybového aparátu, pooperačních stavů páteře, kloubních náhrad a pacienty s onemocněním srdce, krevního oběhu a cév.

Nedílnou součástí terapie jsou rašelinové obklady, vířivé, přísadové koupele, různé druhy masáží (klasické, reflexní, podvodní), cvičení v bazénu, mobilizační techniky, cvičení s fyzioterapeuty, cvičení na přístrojích, motodlahy, elektroléčba a další.

Léčba je určena a upravena každému pacientovi dle vstupní lékařské prohlídky anebo na základě doporučení revizních a odborných lékařů.

V Lázních Libverda dochází k maximálnímu využívání účinků místních minerálních pramenů, zejména k uhličitým koupelím. Minerální prameny jsou hydrogenuhličitano-hořečnatovápenatého typu se zvýšeným obsahem kyseliny křemičité. Jsou hypotonické a studené. Průměrný obsah oxidu uhličitého je 2400 mg/l. Pro ostatní procedury a léčebné metody je používáno moderní vybavení a nejnovější léčebné postupy.

Otevírací doba Léčebného a rehabilitačního centra Libverda: pondělí – pátek od 7.00 do 15.30 h.

Více informací nejen o podpoře plodnosti najdete zde: https://www.lazne-libverda.cz/cz/wellnes-&-leceni/

[pt_view id=”b74251faj2″]
[pt_view id=”673d3cctsq”]
[pt_view id=”b6ea8f194d”]
[pt_view id=”b90a221j8l”]
[pt_view id=”f3784a8dor”]
[pt_view id=”76600d0f1w”]

Pin It on Pinterest