Město Frýdlant nabízí všem osamělým seniorům, kteří nemají možnost požádat rodinné příslušníky či omezili veškeré kontakty s okolím:

1) zajištění nákupu základních potravin, drogerie a léků – nákup do 500 Kč

2) rozvoz obědů v pracovních dnech (od pondělí do pátku) – 70 Kč za oběd bez polévky (nabídka jednoho jídla), – 75 Kč za oběd s polévkou (nabídka jednoho jídla)

Objednávky na těchto telefonních číslech: 488 886 704, 488 886 705, 728 393 130. Volejte v době od 10 do 12 hodin!

Rozvoz bude probíhat od 11 hodin do 13 hodin.

Rozvoz je poskytován zdarma!

Platbu žádáme při předání nákupu a obědu.

Služba je poskytována na území města Frýdlant.

Tato pomoc se může týkat i rodin, které jsou v karanténě.

PS: Žádost pro veřejnost. Můžete-li, vytiskněte tuto informaci – v pdf ikona souboruzde – a předejte osobám, kterým je služba určena, případně vylepte například v panelovém domě.

 
Děkujeme
 
Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Začátkem července začnou probíhat zemní práce na odstavné a parkovací ploše ze zasakovacích dílců v okolí stávajícího altánu na návsi ve Višňové. Stavebními úpravami vznikne 10 parkovacích míst pro automobily s umístěním nabíjecí stanice pro elektromobily a další...

číst více
Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest