Vážení odběratelé, obchodní partneři a příznivci našeho pivovaru,

vzhledem k současné situaci ohledně pandemie onemocnění COVID-19 bychom Vás rádi informovali o současném způsobu stáčení našich piv na automatické lahvovací lince a plnění plechovek.

Díky nedávnému přechodu na korunkové uzávěry a plnění na automatické stáčecí lince jsme minimalizovali styk našich zaměstnanců s povrchem obalu a možnost kontaminace piva. Samotné pivo je stáčené pod ochrannou atmosférou a všichni naši zaměstnanci používají ochranné a hygienické pomůcky jako jsou rukavice, ústenky a desinfekce. Lahve jsou před plněním také dezinfikované. Díky tomuto systému jsme eliminovali možnost kontaminace našeho piva, nebo jeho obalu při plnění. I přesto že jsme craftový pivovar s nezanedbatelným podílem lidské práce, děláme v tomto směru maximální možná opatření a dodržujeme potravinářské hygienické standardy.

Ideálním pivním obalem pro tyto časy se jeví plechovky, které máme také v nabídce. Pivo je stejně jako do lahví stáčené pod ochrannou atmosférou a v tomto případě na konci stáčecího procesu prochází pasterizací, která eliminuje veškeré patogenní mikroorganismy, a to jak v pivu, tak na povrchu obalu. Ihned poté jsou plechovky zabaleny do krabic po 24 ks a překryty fólií. V této podobě míří rovnou do našeho skladu a dále k zákazníkům.

Děláme maximum pro to, abyste si i v těchto časech mohli vychutnat naše craftové pivo bez obav. Stále přijímáme objednávky a rozvážíme pivo k našim odběratelům.

Kde koupit pivo Albrecht?

🍺 řetězce Globus (Liberec, Praha Čakovice, Praha Černý Most) a MAKRO (Liberec, Praha)

🍺 Pro oblast Moravy využijte služeb distributorů Maneo s.r.o. a Jaso Distributor

🍺 U nás v pivovaru! – prodej lahví a plechovek „z okénka“ denně od 14 do 20 hod

🍺 Pivotéka Liberec – prodej lahví a plechovek „z okénka“ od pondělí do pátku 14-18 hod

🍺 SKLAD PRAHA ŽIŽKOV (Jana Želivského 2726/2) – nově i prodej koncovým zákazníkům, nejlépe po předchozí domluvě na tel.: 602 589 508

⚠️ u menších odběratelů se informujte individuálně

Důležité kontakty:

Recepce pivovaru, objednávky:
tel.: 487 989 000
e-mail: obchod@pivovar-frydlant.com

Objednávky PRAHA (provoz skladu nepřerušen)
tel.: 602 589 508
e-mail: praha@pivovar-frydlant.com

Děkujeme Vám za Vaši důvěru,

Tým zámeckého pivovaru Frýdlant

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest