Společnost CiS systems s.r.o. vyrábí v Hejnicích a v Ludvíkově takzvané kabelové svazky a systémové moduly pro medicínskou techniku. Firma CiS v České republice úspěšně působí již od roku 1992 a v roce 1997 založila dceřinou společnost CiS systems s.r.o .

Vzhledem k současné krizi korona-viru jsou výrobky vyráběné v Jizerských horách nesmírně důležité pro zásobování evropských výrobců medicínské techniky, jejich zákazníků a mnoha nemocnic.

Také dnes bychom Vám chtěli představit dalšího zákazníka, tentokrát z oblasti obchodního segmentu čisticích a dezinfekčních systémů.
Užití: stroje na čištění a dezinfekci chirurgických nástrojů, vyšetřovacích přístrojů, nemocničního vybavení nebo podobně.

Pro tohoto zákazníka, se kterým společně rosteme, vyrábíme od roku 2011. Jeho výrobky jsou v době pandemie korona-viru nesmírně důležité, protože obzvlášť u korona-viru je přenositelnost neuvěřitelně rychlá – a rezistence viru je dlouhá.  O to důležitější je, že vybavení v nemocnici používané při každodenním kontaktu s pacientem, může být profesionálně dezinfikováno.
V současném období krize není evropský medicínský trh vybaven dostatečnou technologií. Náš zákazník v tuto chvíli zvyšuje své naléhavé potřeby.

Společnost CiS bude proto v této oblasti i nadále rozšiřovat své kapacity.

DĚKUJEME všem kolegyním a kolegům, kteří v současné době pracují na výrobě těchto důležitých kabelových svazků.

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest